Usluge

Od funkcionalnog web dizajna do kreativnih grafičkih rješenja, naša paleta usluga pokriva sve. Bez obzira jeste li u potrazi za osvježenjem vašeg vizualnog identiteta, digitalnom transformacijom ili izradom
marketinške strategije, mi smo tu da podržimo svaki korak vašeg puta.

Web Dizajn

Naš tim za dizajn posvećen je stvaranju estetski privlačnih, funkcionalnih i responsivnih web stranica koje će ostaviti snažan dojam na vaše posjetitelje. Bez obzira tražite li jednostavnu informativnu stranicu, web shop ili kompleksniji portal, mi smo tu da vaše ideje prenesemo u digitalni svijet.

Društvene Mreže

Trebate nekog da vam vodi kampanje na društvenim mrežama i prati vaše aktivnosti? Možemo pomoći procijeniti vaše ciljeve i razviti detaljnu strategiju primjerenu vašem poslovanju.

U digitalnom svijetu gdje prvi dojam često dolazi kroz online prisutnost, ključno je imati privlačan i funkcionalan dizajn.

Kreiramo privlačne vizuale za internet oglašavanje, bilo da se radi o web bannerima, društvenim mrežama ili drugim digitalnim platformama. Ovdje smo kako bismo osigurali da vaša online prisutnost bude jednako snažna i prepoznatljiva kao i vaša offline.

Logo Dizajn & Identitet

Želite li ostaviti snažan dojam na tržištu, vaš poslovni identitet je ključan. Naš tim surađuje s vama kako bismo razvili prepoznatljiv brand, uključujući logo, boje, fontove i sve što čini vašu tvrtku prepoznatljivom i jedinstvenom.

Od logotipa do marketinških materijala, stvaramo vizualne identitete koji će vašu priču ispričati na najbolji način.

Grafički & Print Dizajn

Grafički dizajn je nastavak dosljednog identiteta. Kreiramo jedinstvene grafičke dizajne prilagođene tisku i internet oglašavanju, stvarajući vizualne priče koje ne samo da privlače pažnju već i ostavljaju neizbrisiv dojam na vaše korisnike.

Bilo da se radi o reklamama, brošurama ili posjetnicama, naš tim posvećen je stvaranju dizajna koji ide korak dalje. Svaki detalj pažljivo je promišljen kako bi odrazio vašu jedinstvenu priču i istaknuo ključne poruke.