Što je ustvari WordPress?

WordPress je vrhunska platforma za osobno izdavaštvo, s naglaskom na estetiku, web standarde i lakoću uporabe. Ako nikad niste čuli za WordPress, onda najvažnija stvar koju morate znate je da:

“Ako znate izraditi dokument u Microsoft Word-u onda možete raditi i u WordPress-u.”

Stranice napravljene u WordPress-u se jednostavno ažuriraju i izrađuju od samog vlasnika web stranice bez potrebe za “web dizajnerom” ili nekim softwear-om. Ovo bitno smanjuje troškove održavanja. Sva ažuriranja se rješavaju unutar standardnog administracijskog sučelja.

WordPress se ažurira periodično kako bi bio u koraku sa internet preglednicima i standardima mobilnih uređaja. Ovo ažuriranje je automatsko, što svakako puno znači jer nema potrebe za redizajnom web stranice svakih nekoliko godina samo da bi bili usklađeni sa posljednjim zahtjevima internet preglednika i trendova uopće.

WordPress se koristi na preko 19% od 10 miliona najznačajnijih web stranica i danas je najpopularnija blog platforma na više od 60 miliona web stranica.

Karakteristike WordPress-a:

  • Samostalno ažuriranje i upravljanje sadržajem
  • Usklađenost sa internet preglednicima i mobilnim uređajima
  • Automatsko generiranje koda
  • Integrirane foto galerije, muzika, video
  • Mnoge dodatne funkcije dostupne kao dodaci ili “plug-in”
  • Fleksibilan dizajn i izgled

Zašto smo baš izabrali WordPress

Ono što je vrlo važno da znate o WordPress-u:

Kada je Vaš projekt završen, imat ćete potpunu kontrolu sadržaja Vaše web stranice preko intuitivnog i jednostavnog administracijskog sučelja.

Mi ćemo Vas obučiti i pokazati kako se koristi! Bez brige, nećemo Vas napustiti nakon projekta nego osposobiti da sami unosite promjene kada želite, neovisno o nama.

Neke od najuspješnijih svjetskih kompanija koriste WordPress za izradu svojih stranica.

Mi u Ri-Graphics-u volimo raditi u WordPress-u a vjerujemo da ćete i Vi. Javite nam kad ste spremni da počnemo.